Flexibel / Mobiel Jongleer optreden

Jongleur Kiko - beurs jongleren

Kiko kan al jonglerend rondlopen op uw beurs, festival, evenement of markt. Als een vrolijke noot vermaakt ik de bezoekers met jongleer trucs.

Ook kan ik op een vast punt staan waar de mensen langs komen. Zo kan ik bij de entree de bezoekers jonglerend welkom heten of ergens anders op een vast punt staan waar ik het publiek in het voorbij gaan mijn jongleer kunsten vertoon en/of uitdaag tot een korte-mini-cursus-jongleren.

 

Natuurlijk kan ik ook voor mobiel kinderentertainment vanuit mijn karretje of voor kinderentertainment voor voorbijkomende kinderen en/of families zorgen.

 

   
 
Behalve festivals, markten, evenementen en beursen is het natuurlijk ook mogelijk op bedrijfsfeesten en prive feesten of bij verenigingen.