Jongleer Entertainment en Optredens voor ouderen

Jongleur Kiko speciaal circus voor speciale mensen - optreden verpleegafdeling verzorgings tehuis

NB: I.v.m. covid-19 en de corona maatregelen treed ik waar nodig, verplicht of gewenst op op minimaal 1,5 meter afstand en/of met een raam ertussen. 


Jongleur Kiko optreden op familiedag bij een Verpleeghuis en verzorgingshuis 

Mijn huidige (corona-proof) programma in verzorgingstehuizen en verpleeghuizen is een show van 30 minuten op minimaal 1,5 meter afstand van de mensen met visuele trucs en interactie op afstand. Oogcontact is gelukkig altijd nog mogelijk, want het blijft mijn uitgangspunt om iedereen echt te zien.
Er zijn interactieve jongleer acts (waarbij wie wil mee gezellig mee kan doen vanaf de eigen zetel) en
 visuele jongleer trucs om een moment van verwondering te brengen. 

Jongleur Kiko optreden jongleershow voor ouderen

Jongleur Kiko leuke, interactieve en verassende corona-proof jongleershow voor ouderen in verpleeghuizen nabijheid op afstand


Meerdere shows op verschillende afdelingen of cohorten of bubbles is zeker mogelijk. En als er een groot raam is waar men voor kan zitten kan ik ook door glas spelen.  (eventueel ook 1 op 1 voor verschillende mensen na elkaar een jongleer act bijvoorbeeld) 


Circus Kiko corona-proog optreden voor ouderen in een verpleeghuis met het optreden van Kiko buiten en het publiek binnen mooi corona proof


Voor meer informatie over en foto’s van deze leuke, interactieve, verassende jongleershow “Nabijheid op afstand” klik hier  (opent in een nieuw venster)


Jongleur Kiko optreden jongleershow voor ouderen

 

Optredens voor ouderen

jongleur Kiko optreden op familiedag bij een Verpleeghuis en verzorgingshuis


Kiko treedt ook graag op voor ouderen. 

Cirucs Kiko interactief optreden voor ouderen Jongleur Kiko jongleert met kleurrijke lichtgevende kegels in haar show voor ouderen


Met haar karretje vol jongleer trucs komt ze langs op de afdeling of in de huiskamer of bijvoorbeeld tijdens een feest of viering of familiedag in verpleeghuis, verzorgingstehuis of andere locatie.

Cirucs Kiko interactief optreden voor ouderen Cirucs Kiko interactief optreden voor ouderen

Het jongleer optreden is visueel en interactief.
Er is wat moois en speciaals te zien maar uiteindelijk zijn de contact  momenten belangrijker dan de trucs.

Cirucs Kiko optreden met jongeren met autisme voor de mensen in een verpleegtehuis Cirucs Kiko optreden met jongeren met autisme voor de mensen in een verpleegtehuis

 

Ballon figuren vouwen


Ook als ballonnenclown (met of zonder rode neus) kan Kiko in verpleegtehuizen (of elders) ballon figuren vouwen voor de bewoners. Bijvoorbeeld tijdens een feest of viering. Of gewoon een keer tijdens het koffie drinken.

speciaal circus- clown kiko - optreden met ballon figuren voor ouderen speciaal circus- clown kiko - optreden met ballon figuren voor ouderen

Uiteraard is ook nu, net zoals bij alle speciale optredens van Clown Kiko & Circus Kiko, het contact met de mensen centraal. De ballonnen zijn hierbij een vrolijk middel.

speciaal circus- clown kiko - optreden met ballon figuren voor ouderen

Bij goed weer kan er zeker ook buiten opgetreden worden!

speciaal circus- clown kiko - optreden met ballon figuren voor ouderen

Mimakker Kwiek of Contactclown Kiko

Voor 1op1 contact met o.a. mensen met diepe dementie of bijv. meervoudig gehandicapte of aan bed gebonden ouderen kom ik graag als MiMakker Kwiek of Contactclown Kiko langs!

Voor MiMakker Kwiek klik hier en  hier voor Contactclown Kiko 
MiMakker Kwiek heeft als contactclown veel bijzondere ontmoetingen met speciale mensen Jongleur Kiko speciaal circus voor speciale mensen - optreden verpleegafdeling verzorgings tehuis


Vitale ouderen


Voor  vitale ouderen is er ook de mogelijkheid een jongleer workshop te boeken. Daarin kunt u zelf de basis van het jongleren leren als gezellige activiteit. 

jongleer workshop circus Kiko vitale ouderen in kasteel Dussen          jongleer workshop circus Kiko vitale ouderen in kasteel Dussen

 

Voor meer informatie en/of boekingen:

024-3733911

info@circuskiko.nl 

Uiteraard kunnen we aan de hand van uw wensen en mijn mogelijkheden een optreden op maat afstemmen.

 

 

Reacties op de optredens van jongleur Kiko voor ouderen in verpleeghuizen 


Reactie van Greetje Smid – Coördinator Welzijn en Activering
verpleeghuis Pieter Pauw (Vilente) in Wageningen.
betreft: optreden op de familiedag voor zowel somatische als dementerende bewoners in het verpleeghuis.

“Een goochelaar, accordeonist en jongleur vertoonden hun kunsten en zorgden net als Clown Kiko voor vrolijke en soms ontroerende momenten. De artiesten trokken van etage naar etage, zodat iedereen de verschillende acts kon bijwonen en er veel ruimte was voor persoonlijke aandacht bij de optredens.
De bewoners hebben genoten van deze dag. En ook van de familie kregen we fijne reacties. Op deze manier komen zij ook in contact met elkaar en kunnen zij samen ervaringen delen.”

verslag op de website van vilente

 

Reactie van Diana Geurs – Activiteitenbegeleider Zorggroep Maas en Waal (ZMW) Alde steeg gebouw Bloesem in Beuningen
betreft: 3x corona-proof voorstelling “Op Afstand Nabij” op 3 afdelingen in het verpleeghuis.

“Dank je wel Esther voor je spetterende optreden in de Alde Steeg gebouw Bloesem. Onze bewoners hebben genoten van je act en vol bewondering gekeken naar wat je allemaal hebt laten zien op het gebied van jongleren. We hopen je in de toekomst nog eens te zien optreden.”Reactie van Jalien Meijs – Medewerker Welzijn & Gastvrijheid – Zorgcentra de Betuwe W&G de Valentijn in Maurik
betreft: 6x corona-proof voorstelling “Op Afstand Nabij” voor 6 groepen (zowel somatische afdelingen als afdelingen voor ouderen met dementie) in het verpleeghuis.

“Nogmaals hartelijk dank voor je optredens afgelopen zaterdagen. De bewoners hebben genoten en daar gaat het om. Hopelijk kan je nog vele mensen verblijden met je shows. Wij waren heel blij met je komst! Succes gewenst verder in de toekomst.”


Reactie van Grethe – activiteitenbegeleider  Zorgcentrum Huize Rosa Nijmegen 
betreft: 4x corona-proof voorstelling “Op Afstand Nabij” voor 4 groepen (zowel somatische afdelingen als afdelingen voor ouderen met dementie) in het zorgcentrum.

“De bewoners hebben genoten van je optreden”

Reactie Greetje Smit op de facebook pagina van Vilente
betreft: 6x corona-proof voorstelling “Op Afstand Nabij” voor 6 afdelingen voor ouderen met dementie.

“Clown Kiko gaf deze week een aantal spetterende optredens voor de bewoners van Pieter Pauw. Bewoners keken vol bewondering toe hoe ringen en kegels door de lucht gegooid werden. “Wat was het gezellig”, vertelt Greetje Smid, medewerker van het woonzorgcentrum. Kiko zorgde voor vrolijke momenten waarbij er veel ruimte was voor persoonlijke aandacht bij de optredens. De optredens zijn mogelijk gemaakt door de Fonds Podiumkunsten.”

 

Clown Kiko heeft eerder speciale optredens mogen verzorgen voor ouderen in verpleeghuizen en verzorgingstehuizen in o.a. :

– Verpleeghuis Alde Steeg gebouw Bloesem van Zorggroep Maas & Waal (ZMW)  (3x corona-proof voorstelling “Op Afstand Nabij” op 3 somatische afdelingen in het verpleeghuis.)
– W&G Valentijn – Zorgcentrum de Betuwe In Maurik (6x corona-proof voorstelling “Op Afstand Nabij” met een raam ertussen voor 6 afdelingen ouderen met dementie)
– Verpleeghuis Pieter Pauw (Vilente) in Wageningen (optreden voor zowel somatische als dementerende bewoners en hun kleinkinderen op familiedag)
_ Vilente pieter Pauw in Wageningen (6x corona-proof voorstelling “Op Afstand Nabij” op 6 afdelingen voor ouderen met dementie)
– Vilente Beekdal in Heelsum / Renkum (3x corona-proof voorstelling “Op Afstand Nabij” op 3 afdelingen in het verpleeghuis).
– Driegastenhuisgroep Arnhem verschillende locaties (6x corona-proof voorstelling “Op Afstand Nabij” met raam tussen artiest en publiek voor 6 afdelingen op verschillende locaties.)
– Zorgcentrum Huize Rosa in Nijmegen (4x corona-proof voorstelling “Op Afstand Nabij” op 3 afdelingen voor ouderen met dementie en 1x in het restaurant voor ouderen van de somatische afdeling.)
– Ruma Kitah, Zinzia zorggroep in Wageningen (6x corona-proof voorstelling “Op Afstand Nabij” op 2 afdelingen voor ouderen met dementie en 4x in het restaurant voor 4 somatische afdelingen).
– verpleeghuis Liemerije in Zevenaar (3x corona-proof voorstelling “Op Afstand Nabij” op 2 afdelingen in het verpleeghuis + 1x op de dagbesteding voor thuiswonende ouderen + 1 kort bezoek individueel op de kamer.)
–  verpleeghuis Liemerije in Didam locatie Meulenvelden / Tesma (2x corona-proof voorstelling “Op Afstand Nabij” op 2 afdelingen in het verpleeghuis voor zowel somatische afdelingen als ouderen met dementie).
 – verpleeghuis Liemerije in Duiven locatie Drosaete (3x corona-proof voorstelling “Op Afstand Nabij” op 3 afdelingen in het verpleeghuis.)
– Quarijn / Quazin locatie de Weijer in Bunnik (voorstelling “Op Afstand Nabij” in de huiskamer van het verpleeghuis.)
– Quarijn / Quazin locatie Bunnichem in Bunnik (3x corona-proof voorstelling “Op Afstand Nabij” op 3 afdelingen in het verpleeghuis.)
– Quarijn / Quazin locatie de Koekoek in Veenendaal (3x corona-proof voorstelling “Op Afstand Nabij” op 3 afdelingen in het verpleeghuis.)
– Laverhof, locatie St. Barbara in Schijndel (6x corona-proof voorstelling “Op Afstand Nabij” met raam tussen artiest en publiek voor 6 afdelingen voor ouderen met dementie.)
– Verpleeghuis Waelwick in Ewijk (ballonnenclown op de familiedag)
– Verzorgingstehuis Locatie Adegeest – Florence gezondheid en zorg in Voorschoten (optreden voor bewoners (afdeling somatiek), hun kinderen en kleinkinderen op een familiedag)
– Liemerije – deskundige zorg voor ouderen in Zevenaar (sinterklaas voorprogramma voor kinderen van de medewerkers en ouderen en hun klein kinderen)
– Mantelzorgdag te Zevenaar (ballon modelleren voor de mantelzorgers.)

Jongleur Kiko speciaal circus voor speciale mensen - optreden verpleegafdeling verzorgings tehuis