Referenties & Aanbevelingen voor Circus Kiko

aanbevelingen voor Clown Kiko / Circus Kiko op facebook:
www.facebook.com/clownkiko/reviews

aanbevelingen voor Clown Kiko / Circus Kiko op marktplaats:
www.marktplaats.nl/experiences/user-reviews/6393649

Clown Kiko OK

 

“Clown Kiko is een ster gebleken in het improviseren. Zij was geboekt voor het geven van 4 workshops over spelletjes uit oma’s tijd. Het was een onderdeel van een markt, waarbij dit niet de meest ideale opzet bleek te zijn. Zij maakt er een doorlopende voorstelling/workshop in het jongleren van. Geweldig!”
(Annelies Kremer – bibliotheek Rijssen-Holten)

 

“Clown Kiko was bij ons uitgenodigd bij het Sinterklaasfeest, als voorprogamma, de kinderen waren zeer geboeid en deden met alles mee. Een leuke voorstelling voor klein èn groot, goed gedaan. Prettig dat clown Kiko op tijd is en je het een en ander kan doorspreken en je eigen inbreng kan delen .”
(Mvr. Slofjes)

 

“Kiko heeft op de verjaarjaardag van mijn dochter die 1 jaar werd een supertoffe show gegeven in de woonkamer! Ze heeft 20 kinderen in de leeftijd van 1-8 jaar ruim een uur van het begin tot het eind laten genieten. Ze betrok de jarige en haar broer en zus er extra bij! Aan het eind maakte ze voor iedereen een eigen figuur-ballon. Mede door Kiko was het een zeer bijzondere dag. Kiko nogmaals bedankt en we hebben het nog regelmatig over je! Een echte aanrader!”
(Ellen Jorna)

 

“Jongleren met wiskundigen Als moment van ontspanning in een trainingsweek voor 40 wiskundigen hadden we een jongleerworkshop ingebouwd. Iedereen deed fanatiek mee en nog steeds proberen sommigen van ons “De Machine” onder controle te krijgen. De deelnemers waren zeer enthousiast, of zoals een schreef “I’ve never thought that I would like juggling, but I really enjoyed it!” “
(Marieke Kranenburg – Networks – project of University of Amsterdam, Eindhoven University of Technology , Leiden university and center of mathematics and computer Science)

 

“Circus Kiko trad op in het Herman van Veen Arts Center in Soestduinen voor 100 vluchtelingenkinderen uit het AZC Zeist. Een prima workshop waarbij de kinderen zelf mee konden doen. Dank daarvoor, Bert Smit”
(Bert Smit – Herman Van Veen Arts Center)

 

“Wij hadden Kiko uitgenodigd voor een kinderfeestje thuis voor ons 6 jarig zoontje. In totaal waren we met 7 kids, in een niet al te grote huiskamer. Vanaf de eerste minuut hebben de kids met volle aandacht en veel plezier gekeken en meegedaan met Kiko. Ze betrok de kids erbij en natuurlijk was er extra aandacht voor ons zoontje. We hadden een programma van een uur afgesproken met circusacts, goocheltrucs en balonnenfiguurtjes maken. Het was super, een echte aanrader!!”
(Peter en Nathalie)

 

“De voorstelling van clown Kiko was geweldig. De kinderen waren erg enthousiast over de clown/jongleur/goochelaar. Esther was vrolijk, boeiend en heel duidelijk, ook voor de vele anderstalige kinderen die bij ons op school zitten. De voorstelling was voor kinderen van 4 tot 10 jaar. De jongleerworkshop was een succes voor de 11- en 12 jarigen. Maar ook de volwassenen hebben erg genoten. Een strakke planning was nodig ivm de tijd, maar dat is ook prima gelukt. We hopen clown Kiko nog vaak op school te zien, want het optreden was zeker voor herhaling vatbaar. Het was top!”
(Juf Adriane – OBS de Dubbeldekker in Hilversum )

 

“Clown Kiko heeft op het kinderfeestje van mijn dochter (6 jaar) voor heel veel plezier gezorgd. Ze betrok de kinderen (12!) er actief bij, met speciale aandacht voor de jarige. En dat gewoon in de woonkamer. Als ouders konden we ontspannen kijken en zien dat alle kinderen veel plezier hadden. Het gekozen programma van 1,5 uur bestond uit: allerlei kunstjes door Kiko, daarna maakte Kiko een ballonfiguurtje voor elk kind, en na afloop ging iedereen zelf aan de slag met de meegenomen voorwerpen. Een aanrader voor een vrolijk kinderfeestje!”
(Esther Boeijen)

 

“Om onze vrijwilligers te bedanken hebben we circus Kiko uitgenodigd. Omdat we een grote groep hadden (rond de 70 personen) waren er twee personen die ons de hele middag bezighielden met allerlei korte circus workshops; dabolo, koorddansen, flower sticks, jongleren, grote bal, Chinese borden). Iedereen heeft genoten en het eindoptreden was het klapstuk van de dag. Heel erg bedankt voor jullie enthousiasme. Sandra van Breemen Scoutcentrum Buitenzorg.”
(Sandra van Breemen – Scoutcentrum Buitenzorg.)

 

“Het was een geslaagde acrobatiek workshop tijdens een vrijgezellenfeest! Ester ging enthousiast aan de slag en iedereen kon mee doen, inclusief zwangeren, en was toch ook erg uitdagend. Het was erg fijn dat we dit gewoon lekker buiten konden doen.”
(Annette van der Geest)

 

Wij hebben Kiko uitgenodigd op ons 12,5 jarige huwelijks diner, er waren ongeveer 40 mensen waarvan 11 kinderen in de leeftijd van 7 t/m 16 jaar. Iedereen heeft het enorm naar zijn zin gehad. Eest even een klein showtje gegeven en zo wat mogelijkheden laten zien. Daarna mocht iedereen zelf aan de slag. de kinderen waren de eerste die meededen maar uiteindelijk heeft iedereen toch wel wat geprobeerd. Als afsluiting hadden de kinderen samen met Kiko een kleine voorstelling bedacht en hebben ze voor de volwassen opgegetreden. Het was een super avond, iedereen heeft het enorm naar zijn zin gehad.
(Renate van Veen, Betuwse Deuren BV, Kesteren)

 

 

“Clown Kiko heeft een geweldige show weg gegeven in het Radboudumc Amalia kinderziekenhuis in Nijmegen, voor kinderen met een levensbedreigende ziekte Hoewel Kiko eigenlijk onze tweede keus was, kan ik je verzekeren dat we daar geen seconde spijt van hebben gehad! Ze is leuk, lief, grappig, en voelde feilloos aan hoe ze met de kinderen om kon gaan. De kids hebben zitten genieten van haar show, het was echt dolle pret daar op het plein Maar ook de ouders/grootouders die er bij waren hebben genoten, en Clown Kiko heeft ze even hun zorgen doen vergeten Kiko voor ons ben je een toppertje, en is dit zeker voor herhaling vatbaar, dus wie weet in de toekomst zien wel elkaar weer!! Het team van stichting Rachels Glimlach”
(Lisette Donders – Stichting Rachels Glimlach)

 

Clown Kiki kwam bij ons thuis in de huiskamer een voorstelling geven ter gelegenheid van opa en oma die beiden in deze periode jarig zijn. We hadden onze eigen kleinkinderen en nog vier buurkindertjes uitgenodigd, allen in de leeftijd van 3 tot 10 jaar. Het was een voorstelling van bijna een uur; trucjes met ballen, diabolos, goocheltrucs, ballonfiguurtjes maken. de kinderen werden er goed bij betrokken en deden goed mee. Al met al een reuze succes en een aanbeveling waard. En heel erg bedankt Kiki !! Marina de Bruijn
(Marina de Bruijn)

 

Wij hebben jongleur Kiko uitgenodigd bij onze lustrumviering. Wij waren met een gezelschap van 40 wat oudere mensen die normaal gesproken zich bezig houden met intellectuele uitdagingen en kunst en cultuur. De workshop was een actieve kunst en een onderbreking van een diner. Er is actief meegedaan, veel gelachen en iedereen was los. De organisatie heeft later heel veel positieve, enthousiaste reacties en bedankjes ontvangen. Het was te danken aan de laagdrempelige en vrolijke manier waarop de jongleur de kunst van het jongleren over probeerde over te brengen. Het resultaat was niet belangrijk maar de sfeer wel en dat is een succes geworden.
(A. Van Riel, jongleer workshops in Kasteel Dussen)

 

“Clown Kiko heeft ter gelegenheid van de opening van de kinderboekenweek een super leuke voorstelling gegeven. Ze heeft goed rekening gehouden met de beperkingen van onze leerlingen ( wij zijn een school voor leerlingen met een verstandelijke beperking en hebben veel leerlingen met een stoornis in het autistisch spectrum ). Alles is van te voren goed besproken en geheel naar wens uitgevoerd. Zeker voor herhaling vatbaar. Namens de collega’s en leerlingen hartelijk dank voor het gezellige feestje. team Inspecteur de Vriesschool uit Den Haag”
(Wil van der Bor – Inspecteur de Vries School)

 

Hele leuke show van Clown Kiko op het kinderfeestje van mijn jongste dochter die 6 jaar werd. (11 kinderen) Eerst een optreden met trucs, zoals diabolo, jongleren, goochelen etc., de ballonnenshow en daarna mochten de kinderen zelf alles uitproberen. Het was dolle pret! Bedankt voor de zeer geslaagde middag!
(Hester Postma)

 

“Tijdens het huttendorp heeft clown Kiko een workshop gegeven aan kinderen van 4-12 jaar. Nadat ze van alles hebben geleerd mochten ze het podium op om aan de ouders te laten zien wat ze konden. Het was heel leuk en de kinderen waren enthousiast.”
(Bert Smit – huttenbouwdorp Polsbroek)

 

Zowel mijn kleuterklas als ik als leerkracht hebben het bezoek van clown Kiko als zeer positief ervaren. Het was een interactieve voorstelling waarbij de kinderen erg leuk konden meedoen. Het enthousiasme was groot. Bedankt Kiko
(Juf Romy)

 

“jongleur Kiko hebben we tijdens het straatfestival Op ‘e Sjouwer gehad. Dit was een zeer goede keus. Er was veel interactie met het publiek (zowel jong als oud). We hebben diverse positieve klanken vanuit de toeschouwers gehoord. We hebben jongleur kiko ervaren als flexibel, enthousiast en een echte artiest met een mooie show!”
(Nanne de Jong straattheater festival Op ‘e Sjouwer Joure)

 

“Wij hadden jullie bij ons op Koningsdag 27 April jl. (2014) waar jullie workshops kwamen geven aan kinderen van 4 t/m 12 jaar. Ik kan alleen maar zeggen het was geweldig, alleen maar leuke reacties over jullie workshops. De kinderen hebben genoten en daar gaat het om. Het was zeer de moeite waard. Acrobatiek, jongleren en diabolo en andere dingen het was ook een genot om het te zien. Ook de voorstelling was zeer leuk. Zeker een aanrader !! Clown Kiko en collega’s hartelijk bedankt. Namens Oranje Comité”
(Janet Junier – OranjeComite Gassel)

 

Clown Kiko heeft een onvergetelijke indruk achter gelaten op onze dochter’s kinderfeestje. Onze dochter werd 5 jaar en we waren met 7 kindjes in totaal. De kinderen waren super enthousiast. Ze hebben het nu nog over clown Kiko. Echt een aanrader! Ons kinderfeestje was daardoor echt een succes! 🙂
(Tamara, moeder van Tatum)

 

Bij onze jaarlijkse sinterklaasfeest voor de kinderen van ons personeel heeft clown Kiko een optreden verzorgd. Ondanks dat er een uiteenlopende leeftijdsverschil van 0 t/m 8 jaar was, bleef het voor alle leeftijden een boeiende, leuke en grappig optreden. Clown kiko is voor kinderen makkelijk te benaderen. Het programma was voor elk wat wils en vooral de balonnen, die wij er bijbesteld hadden waren erg in trek. Denken er zeker aan om volgende jaar clown kiko weer uit te nodigen.
(mevr. Meijer p.v. MoL van Liemerije in Zevenaar)

 

“Clown kiko, heeft een voorstellling rond het thema ‘sinterklaas’ bij ons kindercentrum gegeven. De kinderen hebben enorm gelachen, en gingen helemaal op in het verhaal! Ze hebben er de hele dag over nagepraat. Een Super leuke voorstelling, zeker een aanrader!! Gr. K.d.v Confetti”
(Van Eeden – K.d.v Confetti in Rosmalen)

 

“clown kiko heeft bij ons een voorstelling gegeven voor 80 kinderen en dat was echt super leuk, de kids gingen helemaal mee in het verhaal! dit was de 2e keer dat clown kiko bij ons was. zeker een aanrader”
(Jacqueline Manson – Club Pellikaan, Amersfoort)

 

“Clown Kiko heeft tijdens het optreden zo’n 40 kinderen prima vermaakt met het verhaal over de clown die graag zwarte piet wil worden. De kinderen hebben er van genoten !”
(Anja Bos – Personeelsvereniging TTA / Eurotron)

 

Vorige week is Clown Kiko op de 7e verjaardag van onze jongste dochter geweest. Het was weer voor alle kinderen een superleuke middag. Ze hebben allemaal smakelijk gelachen en vooral het jongleren vonden ze weer superleuk. Kiko begeleid de kids super! Kiko hartstikke bedankt voor weer een geweldige middag!
(Benita Otters, Bemmel)

 

Bij ons Feestje 40 jaar getrouwd is clown Kiko geweest was een groot succes we hadden 10 kinderen en die heeft ze op een hele leuke manier bezig gehouden, ze praten er nu nog over.
(Diny Tolboom, Huissen)

 

“Bij ons op school (Dr P.C.M.Bosschool) te Arnhem kwam clown Kiko een workshop jongleren geven. De school werkte 2 weken aan het thema circus. De kinderen zijn in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Op niveau heeft clown Kiko hier een daverend succes van gemaakt. Heerlijk om de kinderen zo enthousiast bezig te zien met een sjaaltje, diabolo en jongleerattributen. Wij als school kijken terug op een geslaagde dag! Dr P.C.M. Bosschool Angelique Eijkhout”
(Angelique Eijkhout – Kentalis Dr P.C.M. Bosschool)

 

Na een prettig onderhoud vooraf over het optreden waarin wij onze wensen bekend hadden gemaakt heeft clown Kliko op zaterdag 17 november voor onze kleinkinderen in de huiskamer opgetreden. Tenminste dat was de bedoeling dat het voor de kleinkinderen was maar al gauw bleek, dat ook de volwassenen er plezier aan beleefden. De manier van aanpak van clown Kliko was perfect omdat de kinderen niet allemaal even vrij zijn. Hier ging ze op een zeer proffesionele manier mee om. Ze heeft de tijd ruimschoots volgemaakt en de oudste kleinkinderen nog een lange tijd bezig gehouden met jongleren. Het was een bijzondere leuke invulling van de middag.
(W. van Brussel)

 

“Clown Kiko heeft een erg leuk voorprogramma van 45 min. verzorgd tijdens de sinterklaasochtend. De kinderen bleven geboeid en werden actief in het verhaal betrokken!”
(Willeke. Wentink -Amcor Flexibles Zutphen B.V.)

 

Wij hebben Clown Kiko en medewerker een middag te gast gehad tijdens het jubileumfeestje van onze gym/jazzvereniging. Na een korte show, hebben zij workshops gegeven o.a. in bordjes draaien, koorddansen, eenwielerfietsen en acrobatiek. Als afsluiting gaven onze leden (leeftijden tussen de 4 en 13 jaar) een ‘circusoptreden’. De middag was een groot succes en Clown Kiko en haar assistent hebben het ontzettend leuk gedaan.
(Leoni van Mourik – AGA (Avezaathsche Gymnastiek en Atletiekvereniging), Kerk-Avezaath)

 

“Bij ons kwam Clown Kiko op een kinderfeestje waarbij het thema circus was. De kinderen waren tussen de 8 en 10 jaar en vonden het superleuk. Kiko deed het voor en daarna mochten de kids zelf oefenen met de diabolo, chinese draaiborden en jongleerattributen. Afwisselend deed ze wat trucjes tussendoor. Voor elk kind werd er een ballonfiguur gemaakt. Het was heel afwisselend door enerzijds het toekijken en anderzijds het zelf proberen wat natuurlijk hilarische momenten oplevert. Dus ook voor ‘grotere’kinderen kan een clown heel leuk zijn.”
(Marga Schuld, Nijmegen)

 

“beste kiko, we hadden afgelopen vrijdag een geslaagd feestje voor ons dochtertje alisha. ik kreeg zelfs een email van een ouder dat zijn zoontje het het mooiste feestje ooit vond. ik zeg zeker een aanrader voor ieder kinderfeestje,we hebben echt genoten. super bedankt. groetjes Alisha en de ouders”
(Bianca van der Veen, Grave)

 

“Clown Kiko zet een erg leuke show neer, ik heb haar nu al meerdere keren gezien! De kinderen vermaken zich altijd uitstekend en mogen meedoen tijdens het optreden. En elke keer zie ik ze weer schaterlachen van pret. Aanrader dus!”
(Roelien van Neck)

 

“Clown Kiko heeft een leuk optreden verzorgd tijdens onze sinterklaasmiddag. Het was een zeer interactief programma waardoor de kinderen zich prima hebben vermaakt. Ook de ouders hebben zichtbaar genoten. Zeker voor herhaling vatbaar.”
(FC.Scheggetman, Haaksbergen)

 

Clown Kiko heeft tijdens ons personeelsuitje een demonstratie ballonvouwen gegeven en daarna zijn we zelf aan de slag gegaan. We hebben ballonbeesten gemaakt en Chinese borden gedraaid. Het was erg leuk, precies luchtig genoeg. En het grote voordeel van het borden draaien is dat het even duurt voor je onder de knie hebt. De borden vliegen alle kanten op, daardoor sta je iedere keer naar een andere collega. De begeleiding was erg goed. Ze kan dus behalve met kinderen ook met volwassenen overweg.
(Imke Bongers –  kdv Villa Kakelbont)

 

Clown Kiko heeft bij ons in bibliotheek Leerdam tijdens de Kinderboekenweek opgetreden. De show was komisch, vol trucjes, goede interactie met de kinderen.(die helemaal enthousiast meededen) Kortom een aanrader!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(Margo van Dijk en Hilde van Hoogdalem,  bibliotheek Leerdam)

 

“Kiko is in de kinderboekenweek 2011 in de bibliotheek Groesbeek geweest. Ondanks dat ze nogal ziek was heeft ze een verpletterend optreden gegeven. Complimenten. Het was heel erg leuk!!”
(Rimmie den Uyl – Bibliotheek Groesbeek)

 

Circus Koko is met de Nationale Buitenspeeldag in Oploo geweest. Er was een open piste, dwz dat kinderen vrijblijvend langs konden lopen en met iets konden oefenen (gekke fietsjes, koorddansen, bordjes draaien enz). Esther begon met een korte voorstelling en had gelijk al veel kinderen om haar heen zitten. De hele middag zijn er kinderen in de weer geweest en het geheel werd afgesloten met een kleine voorstelling. Het was bijzonder leuk. De samenwerking met clown Kiko was uitstekend, goed overleg gehad! Wij waren zeer tevreden!
(Jacqueline Cornelissen, straatspeeldag Oploo)

 

Onze dochter heeft een fantastisch verjaardagsfeestje gehad met 14 vriendjes en vriendinnetjes. Eerst een uurtje een voorstelling en daarna een workshop. Aan het eind van het partijtje konden alle ouders plaatsnemen op de stoelen en hebben de kinderen een voorstelling gegeven van wat ze hadden geleerd. Helemaal super. Een groot succes!!
(Helen Berg, Hilversum)

 

Clown Kiko realiseerde een wens voor onze dochter, namelijk een fantastisch verjaardagsfeestje! Alles wat je van een clown voor een kinderfeestje verwacht. Opvallende schoenen, verschillende sokken, ballonnen draaien…een uurtje schaterlachen voor de kids. Kiko kon zeer goed omgaan met de groep kinderen van 14 kinderen.
(Joke Broer)

 

Kiko heeft bij een borrel van een onderzoeksproject bij verschillende tafels een jongleer workshop(je) gegeven. Zij heeft dit heel erg ontspannen en gezellig gedaan en de dames en (voornamelijk) heren vonden het erg leuk.
(Mirjam van Deutekom – Utrecht Centrum voor Energie-onderzoek (UCE),  Universiteit Utrecht)

 

“In het voorprogramma van sinterklaas heeft Clown Kiko de kinderen kostelijk vermaakt ondanks dat er maar 17 kinderen aanwezig waren. Prima tot volgend jaar”
(Frans Mokkink, Personeelsvereniging de Klaroen in Zutphen)

 

“Als voorprogramma van het Sinterklaasfeest van onze Buurtvereniging heeft Clown Kiko de kinderen kostelijk vermaakt.”
(Beppie van Wijk – Buurtvereniging Lopikerkapel)

 

“Clown Kiko heeft op onze bruiloft de 15 aanwezige kinderen 2 uur lang een super leuke tijd bezorgd. Terwijl alle ouders lekker zaten te eten, bleven de kinderen 2 uur lang geboeid door alle grappen en trucs. Wat ook erg leuk was, was dat de kinderen zelf hieraan mee konden doen. Voor ons een geweldig mooie aanvulling op ons bruilofts-feest. Clown Kiko, hartstikke bedankt!!”
(Erik Delpeut)

 

Clow Kiko heeft er behoorlijk aan bijgedragen dat de opening van onze speeltuin onvergetelijk is geworden, en ze was de onbetwiste lieveling van de aanwezige kinderen, ondanks de aanwezigheid van allerlei ander vertier. Erg lieve aardige en geduldige clown!!!
(Renske van Dijk – speeltuin in Ede)

 

 

“vorige week hebben wij een leuke circus workshop gehad, georganiseerd door Kiko voor ong. 50 kinderen. het was helemaal super! veel leuke reactie’s van kinderen en ouders, vooral het optreden na het oefenen was erg leuk. echt een aanrader voor een gezellige dag en afsluiting voor onze vakantieweek (Hagestein)”
(Danielle Burggraaff – kindervakantieweek Hagestein)

 

Een aantal jaren heeft Clown Kiko tijdens de Oranjefeesten in Cuijk ervoor gezorgd dat vele kinderen met blije gezichten, leuke ballonnen en veel plezier door de straten heen liepen. Esther, heel erg bedankt voor je jarenlange trouwe “dienst”, hopelijk zien we je snel weer bij een andere activiteit. Vriendelijke oranjegroeten Oranjecomite Cuijk.
(Elma Seerden – Oranjecomitee Heeswijkse Kampen, Cuijk)

 

Het was een erg leuke middag die Clown kiko heeft verzorgd! Grappig en flexibel want met 8 gillende meiden van 6 jaar omgaan en ze helemaal uit zichzelf stil krijgen daarna aan het schaterlachen: petje af!
(Mvr. Vissers)

 

Clown Kiko heeft onze kindermorgen tijdens de jaarlijkse kermis opgeluisterd. Haar optreden werd bijzonder goed ontvangen. Wat opviel was de interactie die er was met de kinderen. Kortom het was een geslaagde morgen en volgend jaar is Clown Kiko bij ons weer van de partij. Een absolute aanrader!!!!!
(Rob Hendriks – Kermis Kilder)

 

Clown Kiko heeft tijdens onze jaarlijkse buurtbarbeque het kinderprogramma opgevrolijkt. Wat erg lastig was, was dat de leeftijden van de kinderen erg varieerden. De jongste was bijna 3 en de oudste 9 jaar. Toch is het haar gelukt een superleuke show neer te zetten waarvan alle kinderen hebben genoten! Ook alle ouders hebben zich tijdens de show prima vermaakt! Ontzettend bedankt voor het leuke optreden!!!
(Marjolein Lacroix, Apeldoorn)

 

Clown kiko is afgelopen vrijdag de afsluiting geweest voor onze jongste kinderen (4 t/m 7 jaar) Tijdens de kindervakantie dagen. De kinderen vonden het allemaal helemaal geweldig. En er kwamen steeds meer oudere kinderen kijken dus ook die vonden het super. Kiko bedankt.
(Petra Kamps – kindervakantieweek Beek/Ubbergen)

 

“Afgelopen weekend een workshop jongleren/diabolo/acrobatiek gehad van Esther; echt helemaal super! Heel professioneel maar toch gewoon gezellig, precies wat we zochten!”
(C. Witlox)

 

“Daar was Clown Kiko. De topper van dit jaar. Niet alleen de kleintjes maar zelfs Opa’s en Oma’s en papa’s en mama’s kwamen kijken en genoten van clown Kiko. Het was een doorslaand succes. Groetjes, Mark van der Veer en Irene Hensels van buurtvereniging Coberco uit Wageningen.”
(Mark van der Veer en Irene Hensels – buurtvereniging Coberco uit Wageningen)

 

“Geachte (mevrouw) Kiko, Bij deze wil ik je nog even laten weten dat de kinderen zéér enthousiast zijn over de gegeven voorstellingen waarvan zij bijzonder hebben genoten. Zoals gebleken, was het niet alleen leuk voor de kinderen maar ook voor de ouders en overige gasten omdat er geen omkijken was naar de kinderen. Nogmaals hartelijk dank, en veel succes met de verdere voorstellingen. Vriendelijke groet, Annette van Tiel.”
(Annette van Tiel)

 

“Veertien meiden hebben een hele leuke middag gehad. Clown Kiko is bijzonder geschikt voor kleine groepjes zo op een verjaardag. Wij hebben echt genoten. Echt knap om 14 super enthousiaste meiden (van ca. 6 jaar) zo geboeid te houden!”
(DM Hoffrem)

 

“Nog bedankt voor je leuke show op mijn kinderfeestje. We hebben het erg leuk gehad: veel gezien, gelachen en zelf mogen doen. Al mijn vriendjes en vriendinnen vonden het erg leuk. Groetjes, Colinda “
(Colinda, 8 jaar)

 

Reuze bedankt voor je enthousiaste optreden gisteren – was echt super! Kinderen waren zeer happy met optreden en natuurlijk de ballonnen. Daardoor ook allemaal blije volwassenen.
(anoniem)

 

“Clown Kiko is een echte aanbeveling! Ze is leuk, grappig, ontroerend. Zeer afwisselende show en interactief met de kinderen. Mijn dochter is 4 jaar en heeft genoten van oa het jongleren, goochelen, ballon draaien. Alles met humor gebracht. Een topper voor ieder feestje of party waar kinderen zijn.”
(Nienke Bronkhorst, Nijmegen)